Ознака: децении

Мистеријата за преминот Дјатлов и по шест децении актуелна

Научниците направија нова студија на една од најголемите мистерии од поновата руска историја на таканаречената Планина на Мртвите Еден неславен настан, наречен мистеријата за преминот...

Празни евергрин -ветувања стари со децении

Според аналитичарите, единствениот начин да се анулира оваа некреативна и бесмислена состојба, која е евидентна во кампањите, е да постои правна и политичка одговорност...