14.7 C
Skopje
12.11.2019 - 23:13

Ознака: деца со хендикеп

Чувањето стари лица и деца со хендикеп нов предизвик на здружението...

Организацијата „Вешта жена“ од Тетово позната по натпреварите во умешност во готвењето започнува активности со цел да обезбеди обуки за невработени лица кои би...