27.8 C
Skopje
17.9.2021 - 17:36

Ознака: децадеца

Сигнал за тревога

Ова жигосување на деца во компромитирачката мрежа е последниот аларм што јасно укажува дека итно е потребно да се воведе едукација во училиштата за...