Ознака: детски игралишта

Дезинфекција на детските игралишта во Скопје

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денес почнаа со миење и дезинфекција на реквизитите на неколку детски игралишта лоцирани во општините Чаир, Бутел, Центар и...

Се уредуваат новите детски игралишта

На четирите детски игралишта што се градат во Кочани и во Грдовци се изведуваат работите за поставување јавно осветлување. Во најнапредна фаза се активностите на...

Санација на детските игралишта во Карпош

Општина Карпош започна со санација на повеќе детски игралишта. Целосно е санирано детското игралиште во населбата Влае 2, кај спортските терени. Од општината планираат...

Во Аеродром се обновуваат детски игралишта

Општината Аеродром од неодамна започна со реконструкција на оштетените детски игралишта што се наоѓаат на нејзина територија. Во изминатиов период се поставува и гумена...

Некои градоначалници заборавија на детските игралишта

Жители од повеќе скопски населби велат дека не паметат кога последен пат е изградено ново игралиште за најмалите. На некои од игралиштата, пак, на...

Општината Карпош санира детски игралишта

Општината Карпош започна санација на детските игралишта во населбите Карпош 3 и Карпош 4. Надлежните велат дека овие две населби имаат најголем број зони...

Санирање на сите детски игралишта во општина Аеродром

Општина Аеродром денеска ја почнува пролетната акција за санација на детските и спортските игралишта, како и на клупите, кантите и другата урбана опрема на...

Watch The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview at website https://gogoanime.be weathering with you gogoanime

Watch Back Arrow Episode 1 (https://animeflix.nl/m/YDx7/ep-1) at website https://animeflix.nl. See more fire force animeflix