Ознака: Дерек Човин

Објавено кога ќе се одржи погребот на Џорџ Флојд, полицаецот префрлен...

Погребот на Џорџ Флојд, по чија насилна смрт започна бран на протести во САД, ќе се случи во четврток. Информациите ја објави гувернерот на Минесота,...