15.8 C
Skopje
25.10.2020 - 14:36

Ознака: депортирани

Од Франција депортирани 120 албански државјани

Над 120 албански државјани, баратели на азил во Франција, доброволно се вратени вчера на меѓународнот аеродром во Тирана. Со тоа се избегнати можни казни...