31.8 C
Skopje
31.7.2021 - 23:10

Ознака: депортација

Германија депортираше 69 Авганистанци во матичната земја

Германската Влада информираше дека вчера депортирала 69 Авганистанци, чии барања за азил биле одбиени како неосновани. Авганистанците беа пренесени со авион од Минхен до Кабул....

САД депортирше повеќе од 50.000 Мексиканци

Во првите три месеци од годината САД депортирале 53.746 Мексиканци, што е за 40 проценти повеќе во однос на истиот период минатата година, соопштија...