19.8 C
Skopje
22.6.2021 - 3:03

Ознака: ден на шегата

И измисленото евровизиско учество на ЕУ би предизвикало контроверзии

„Еуобзервер“ се пошегува со Унијата по повод 1 април Кога Европската Унија би имала право да учествува на изборот на песна на „Евровизија“, сигурно би...

Две кoмедии за Денот на шегата во Кратово

Светскиот ден на шeгата, 1 Април, во Кратово ќе биде одбележан со две претстави во продукција на театарот „Провокација“ од Скопје. Во Мултимедијалниот центар Кратово денеска,...