Ознака: „Ден на млада публика“

„Денот на млада публика“ ќе се одржи во виртуелен формат

Одржувањето на пан-европскиот настан „Ден на млада публика“, во кој Македонија зема учество веќе шеста година по ред, овој пат ќе се одвива во...