-7 C
Skopje
26.11.2020 - 10:19

Ознака: ден на водата

Повеќе од две милијарди луѓе живеат без вода

Под мотото „Да не оставиме никого зад себе – Вода за сите“ денеска се одбележува Светскиот ден на водата. Со тоа се апелира на еднакви...

Одбележан денот на водата

Во основното општинско училиште „Партенија Зографски“ во општината Кисела Вода, по повод Светскиот ден на водата, се одржа работилница на темата „Нашата драгоценост -...