16 C
Skopje
22.10.2020 - 16:38

Ознака: Денот на Републиката

Утврдена програмата за одбележување на Денот на Републиката

На предлог на Организациониот одбор, Владата на својата редовна 146-та седница ја утврди Програмата за одбележување на Денот на Републиката – 2 Август, Илинден,...

Денот на Републиката, 2 август неработен за сите граѓани

Денот на Републиката, 2 август (четврток) е неработен за сите граѓани во Македонија.  Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република...