11.6 C
Skopje
21.10.2020 - 21:04

Ознака: Денот на народното востание

Единаесетти октомври не може да се блокира со ништо

Во пресрет на овој наш голем празник, сѐ повеќе се проблематизира суштината на нашето востание и ирационално се наметнува прашањето како ќе биде протолкуван...