16.5 C
Skopje
19.4.2019 - 13:04

Ознака: Денот на македонската полиција

Одбележан Денот на македонската полиција

На градскиот стадион во Штип вчера припадниците на македонската полиција, во состав на одбележувањето на седми мај - Денот на македонската полиција, ѝ презентираа...