Ознака: денот на животната средина

Нуредини: Континуирано работиме за зачувување на богатиот биодиверзитет во земјата

Светот годинава го одбележува 5 јуни, Денот на животната средина, во знакот на природата. По овој повод, министерот за животна средина и просторно планирање, Насер...