Ознака: „Денови на македонска фотографија“

Изложба на фотографии во Прилеп

Во Центарот за култура „Марко Цепенков“ - Прилеп вечерва од 19 часот ќе биде отворена 57. изложба „Денови на македонска фотографија“ во организација на Фото сојузот...

„Денови на македонска фотографија“ ќе се одржат во Прилеп

Традиционалните 57. „Денови на македонска фотографија“, кои ќе започнат на 1 јуни, во 19 часот, ќе се одржат во центарот за култура „Марко Цепенков“...