Ознака: Денис Јагџи

Денис Јагџи ја фотографира урбаната скопска архитектура

Изложбата „Портретот на градот“, дипломски труд на младиот Денис Јагџи, ќе биде отворена вечерва, со почеток во 20 часот, во националната галерија „Мала станица“....