21.4 C
Skopje
22.7.2019 - 10:07

Ознака: Демократско право

Демократското право на Бога

Веднаш да кажам: колумнава нема политички, а најмалку теолошки амбиции. Не сум ни политиколог, ни теолог, ни стручњак за верски прашања. Пишувам од аспект...