4.8 C
Skopje
25.10.2021 - 10:35

Ознака: Демократска

Ставете маски и молчете: ковид-19 либерална демократска клетва

Пандемијата нѐ освести како државите ја злоупотребуваат кризата за да ја оправдаат поголемата државна цензура, ограничувајќи ја слободата на говорот. Кога не може да...

Демократска реинтеграција

Таквиот, кон граѓаните и кон државата, најблаго речено, нездрав однос, сега се обидуваат да го надградат и прошират со, наводно, договорените „принципи за заедничка...