-3.2 C
Skopje
28.1.2022 - 12:04

Ознака: демоде

Бракот демоде, сѐ повеќе вонбрачни деца

Македонија фаќа чекор со европските трендови Иако македонското општество во основа е традиционално, свртено кон семејните вредности, сепак статистиката покажува дека европските трендови стануваат сѐ...

Разговори со Македонија: како патриотизмот стана демоде

Проф. Звонимир Јанкулоски Македонијо, треба да разговараме. И, нема да го сакаме она што ќе го слушнеме. Но избегнувањето да го слушнеме она што не...