5 C
Skopje
17.1.2019 - 14:30

Ознака: демографски состојби

Демографски движења во Република Македонија – пет региони и 44 општини...

Веќе подолго време се анализира, пишува, констатира, укажува и се даваат одредени мерки и насоки во однос на демографските состојби во нашата земја, но...