17.8 C
Skopje
20.9.2019 - 16:54

Ознака: демографски биланси

Миграцијата како тригер за нова геополитика

Миграциската криза и сите негативни рецидиви од таквата политика може да бидат надминати со решавање на изворот на тие проблеми. Тоа е обезбедување, ако...