36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 19:12

Ознака: демографска слика

Европската елита свесно дозволи формирање нова демографска слика

ЕУ го практикува добро познатиот рецепт (2) Проблемот со таканаречената „мигрантска криза“, e всушност добро планирана и спроведена геоекономска и геополитичка операција од големи размери,...