32.4 C
Skopje
19.8.2019 - 18:47

Ознака: демант

„ТЕ-ТО“ АД Скопје ги демантира наводите на Финансиска полиција

„ТЕ-ТО“ АД Скопје целосно ги демантира наводите на Управата за финансиска полиција изнесени на прес-конференцијата одржана во петокот, преку соопштение испратено до медиумите. - Компанијата...

МТСП демантира дека ќе се кратат пензиите за 400 денари

Министерството за труд и социјална политика најостро ги демантира штетните невистини на ВМРО-ДПМНЕ дека пензиите ќе се скратат за 400 денари месечно и манипулирањето...

Агенција за разузнавање негира вмешаност во активности кои не се нејзина...

Агенцијата за разузнавање отфрла било каква вмешаност во незаконски активности и потенцира дека ако се продолжи со нарушување на основните човекови и професионални вредности можеме...

ГШ: АРМ на никаков начин не е инволвирана во случувањата од...

Армијата на Република Македонија најенергично демантира инволвираност во организирана форма во случувањата на 27 април 2017 година, при тоа напомнувајќи дека се работи...