13.6 C
Skopje
18.3.2019 - 21:18

Ознака: Демакедонизација

Демакедонизација наместо македонизам

Македонизмот, како идеологија, како намера или како движење, без разлика кој го измислил, кој го поткревал или поддржувал, се покажа како најуспешен проект на...