11.1 C
Skopje
21.11.2019 - 13:05

Ознака: деловни простори

Може ли да заживеат запуштените деловни простори

Трговски центри со затворени дуќани - дел се и сопственост на општините Малите шопинг-центри по населбите беа градени некаде во деведесеттите години, кога дуќаните беа...