Ознака: делници

Во Скопје утре две делници затворени за сообраќај

Поради најавено снимање утре сообраќајот на улицата „1732“, на потегот од кај ресторанот „Опатија“ до фудбалскиот терен на АРМ, ќе биде затворен во период...

Пуштени во сообраќај две делници од Коридорот 10 од Србија кон...

Делниците од автопатот на Коридорот 10 кон македонската граница, Долни Нерадовац – Српска куќа и Српска куќа – Левосоје, пуштени се во сообраќај, соопшти...

Заврши реконструкцијата на делници од патот Струмица-Берово

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески денеска објави дека е завршена реконструкцијата на делници од патот Струмица-Берово. Двете делници од село Дабиле до...