12.1 C
Skopje
23.4.2019 - 22:29

Ознака: Декоративни ѕидови

Декоративните ѕидови – хит во уредувањето на домот

Декоративните ѕидни облоги се вистински хит во декорирањето на ентериерот. Спектарот на материјали и тематски решенија е разновиден, од фототапети до вештачки површини, кои...