Ознака: декларации

Додик и Изетбеговиќ во „војна“ со декларации

Декларацијата на Партијата за демократска акција Бакир Изетбеговиќ е повик за дефинитивен распад на Босна и Херцеговина зад која стои бошњачката партија, изјави Милорад...

Повеќе од половина од потрошувачите не ги читаат декларациите кога купуваат...

Речиси за сите македонски потрошувачи (91 отсто) означувањето на храната, односно информациите напишани на пакувањето на храната и на пијалаците се важни. Педесет и...