Ознака: дезинфекција

На автобусите им треба дезинфекција

Хигиената во голем дел од автобусите вклучени во јавниот градски превоз не е на завидно ниво, особено во возилата на приватните превозници. Загрижува фактот...

Дезинфекција на контејнерите речиси невозможна мисија

Остатоци од храна, но и стари душеци, градежни материјали и шут често може да се забележат покрај контејнерите во многу скопски населби На почетокот на...

Дезинфицирани и заменети контејнери во пет општини во Скопје

Јавното претпријатие „Комунална хигиена“ - Скопје во текот на изминатите неколку недели изврши перење и дезинфекција на контејнери во повеќе скопски општини. Во оваа...