5.3 C
Skopje
26.11.2020 - 22:57

Ознака: дезинфекција

Автоматски апарати за дезинфекција на возилата на влезовите во Прилеп

Општина Прилеп и Општинскиот штаб за управување со кризи ги интензивираат мерките за справување со коронавирусот и заштита на здравјето на граѓаните. За таа...

Дезинфицирани 1.000 влезови од згради во Карпош

Општина Карпош продолжува со дезинфекција на сите згради, со повеќе од осум домаќинства. Откако, минатата недела се спроведе првата акција за дезинфекција на повеќе...

Два нови случаи на заболени од коронавирус во Прилеп

Два нови регистрирани случаи на заболени од коронавирус има во Прилеп, според информациите од Министерството за здравство. Вкупната бројка на заболени во Прилеп сега...

Дезинфекција на зградите во Козле и Влае

Комуналните служби на Општина Карпош денеска ги дезинфицираат влезовите од згради во населбата Козле. Се дезинфицираат влезните врати и влезните делови од згради, сандачињата,...

ЕСМ почна со дезинфекција на станбените згради во Битола

АД ЕСМ, РЕК „Битола “, ФОД и синдикатите на АД ЕСМ и Подружницата на РЕК „Битола“ денеска, на покана на општина Битола почнаа со...

Дезинфекција на старскиот дом „Сју Рајдер“ во Битола

Во домот за стари лица „Сју Рајдер“ во Битола, во кој престојуваат над стотина стари лица, преземени се сите мерки за заштита на корисниците...

Дезинфекција на влезовите во зградите во Прилеп

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, кој беше на терен заедно со заменик-министерот за локална самоуправа, Дејан Павлески, посочи дека Општинскиот кризен штаб е во...

Општина Кисела Вода врши дезинфекција во колективни станбени згради

Во Општина Кисела Вода од денес се врши дезинфекција на сите колективни станбени згради на оваа територија.   Мобилни тимови организирани од Општината денес вршат прскање...

Дезинфекција на објектите на АД за изградба и стопанисување со станбен...

АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката спроведува темелна, вонредна дезинфекција на 20 социјални згради...

Скопско- инфо

Општина Карпош и натаму дезинфицира Општина Карпош продолжува со интензивно одржување на јавната хигиена, миење и чистење на улиците, платоата и плоштадите, како и урбаната...