Ознака: дедпул

Десет филма за добро расположение

Ќе наброиме неколку филмски наслови што го подобруваат расположението и придонесуваат да гледате оптимистички на животот и на светот околу вас, наспроти песимизмот на...

ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти во „DeadPool 2“

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на филмот „DeadPool 2“. Од режисерот Дејвид Лич според сценарио на...