9.8 C
Skopje
18.10.2021 - 4:26

Ознака: двојно

Двојниот суверенитет е двојно ништо за Белград

Во случај на спроведување на идејата на Берлин и на Париз, целата власт на Косово ќе ѝ припадне на Приштина, а Белград би имал...