16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 6:44

Ознака: две вакцини

Периодот меѓу двете вакцини е посоебно опасен

Главниот виролог на Универзитетската клиника во Хајделберг, Ханс-Георг Кројслих, предупредува на опасноста од нови мутации на коронавирусот, особено во периодот помеѓу приемот на двете...