-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 4:25

Ознака: Две американски реалности

Две американски реалности

Оние што веруваат во историската одлука за импичмент, посочуваат дека што и да се случи наредните години, во политичкото наследство на Трамп ќе биде...