Ознака: Двери

Обрадовиќ: Јас не сум лидер на протестите, тоа е заедничка борба...

Лидерот на Двери и еден од основачите на Сојузот за Србија (СзС), Бошко Обрадовиќ изјави дека е само еден од многумината на протестите „Еден...

Освојување на РТС или преземање на лидерството во опозицијата!

Со завчерашниот обид на дел од опозицијата, предводена од лидерот на Двери, Бошко Обрадовиќ, за преземање на РТС, се случува пресврт во одвивањето на...