Ознака: два пожара

Два пожара во Росоман

Два пожара избувнаа вечерва во Росоман.  - Прво гореше над бензинската пумпа кај Сирково. Двајца пожарникари со едно противпожарно возило ги гаснеа запалените сува трева...