33.8 C
Skopje
21.6.2021 - 18:57

Ознака: Дваесетмилионска

Дваесетмилионската Москва е зелен град

Менде Младеновски, специјално за „Нова Македонија“ од Москва Уште на пистата по слетувањето на московскиот аеродром „Внуково“, ве гали свеж и чист воздух и широко...