7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 21:47

Ознака: да читаме на глас

Кампања на битолската библиотека „Да читаме гласно“

НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола активно ќе се вклучи во кампањата „Да читаме на глас“ организирана по повод Европската година на гласно читање,...