15.3 C
Skopje
6.4.2020 - 14:17

Ознака: „Дај пољуби ме“

Андријана Јаневска се пробива на хрватскиот пазар

Соработката почнала по иницијатива на продуцентот М.М. Вили од Виена, кој е автор на музиката и на текстот, додека аранжманот го направи Јосип Шукер...