Ознака: Дајан Абот

Абот: Асанж е прогонуван затоа што ги откри американските злосторства

Основачот на „Викиликс“, Џулијан Асанж не е прогонуван затоа што ја загрозува националната безбедност на САД, туку затоа што на светот му ги откри...