-8 C
Skopje
16.1.2019 - 7:41

Ознака: дачија дастер

Дачија Дастер прогласен за автомобил на годината

Од страна на национално жири за автомобил на 2018 година е прогласен Дачија Дастер, модел што годинава ги обедини признанијата за автомобил на годината...