7.8 C
Skopje
20.10.2021 - 1:47

Ознака: даути

Даути и Кадаре (2)

Даут Даути: „Сватови на песната“ - Скопје, „Матица македонска“, 2021 г.; Исмаил Кадаре: „Залез на степските богови“ - Париз, „Фајард“, 1981 г., прво издание...

Дисциплинска за адвокатот Даути, барал списите за „ТНТ“да бидат преведени на...

Адвокатската комора со допис го известила судот дека повела дисциплинска постапка пред дисциплински обвинител за адвокатот на обвинетата во „ТНТ“ Елисавета Најдовска, Мерџан Даути,...