Ознака: даночни реформи

За Владата шанса, за економските експерти опасност

Некои познавачи на економските состојби во земјава предупредуваат дека ниту Македонија не може да остане настрана од светските текови и дека прашање е кога...

Пад на турската лира по најавата на Анкара за даночни реформи

Вредноста на турската лира во однос на американскиот долар денеска се намали за над два проценти, откако Владата во Анкара објави план за намалување...

Ќе следи дебата за даночните реформи

Нема да брзаме, туку ќе отвориме дебата во која ќе бидат вклучени сите засегнати страни, а целта е да постигнеме позитивни и квалитетни ефекти,...