17.6 C
Skopje
6.6.2020 - 22:28

Ознака: даночна дисциплина

Даночните обврзници во туристичките места и на патните делници под засилен...

Даночните обврзници што вршат дејност во туристичките места, како и субјектите кои се позиционирани на патните делници се предмет на засилен мониторинг од страна...