-0.3 C
Skopje
19.11.2018 - 6:43

Ознака: даноци

ЕУ бара Косово да ја објасни одлуката за зголемување на даноците...

Европската унија побара од косовските власти итно да ја објаснат одлуката за зголемување на даноците од 10 отсто за увозни стоки од Србија и...

Тевдовски: Повисоката наплата на даноци и придонеси за 120 милиони евра...

Наплатата на даноци и придонеси заклучно август е повисока за 120 милиони евра во однос на минатата година. Ова, според министерот за финансии Драган...

ВМРО-ДПМНЕ: Даноците собрани во првиот квартал годинава се помали од планираните

Државата тоне на економски план, а граѓаните живеат се полошо. Показател за тоа е податокот дека и даноците собрани во првиот квартал годинава се за...