28.6 C
Skopje
22.8.2019 - 20:15

Ознака: Даница Дана Крстеска

Даница Дана Крстеска четврт век се дружи со четките и со...

Сиве овие години останав верна на себе кога се мотивите во прашање, коњите на пример, кои се најблагородните животни, се моја вечна инспирација, сликам...