22.8 C
Skopje
12.6.2021 - 22:20

Ознака: Даниела Мартиновиќ

Масимо Савиќ и Даниела Мартиновиќ во февруари во Скопје

Една од најголемите ѕвезди на Балканот, извонредниот Масимо Савиќ ќе одржи два ексклузивни концерта во Скопје, на 3 и 4 февруари, во Македонската филхармонија....