Ознака: „Данеа фарм“

Нова аптека и крводарителска акција за 13-от роденден на „Ре-медика“

Со традиционална крводарителска акција, како и со отворање на новата аптека „Данеа фарм“, првата приватна општа болница „Ре-медика“ вчера го прослави 13-от роденден. Директорката...