27.3 C
Skopje
24.6.2019 - 16:27

Ознака: Дамјан Илиевски

Концерт за класична гитара на Дамјан Илиевски и Георги Трајков

Концерт за класична гитара на младите музичари Дамјан Илиевски и Георги Трајков ќе се одржи во домот на културата „Кочо Рацин“ во Скопје, утревечер,...