5 C
Skopje
19.11.2018 - 23:24

Ознака: „Дали и ти си мигрант?“

Изложбата „Дали и ти си мигрант?“ во Прилеп

„Дали и ти си мигрант?“ е тематската изложба на прилепскиот уметник Дарко Талески што ќе биде отворена вечерва во 20 часот во ликовната галерија...